12. februar 2021

Kære medlemmer
Desværre er nedlukningen af det indendørs foreningsliv forlænget til og med 28. februar 2021  –  det betyder, at Ågalleriet og værkstedet er lukket og ikke må benyttes indtil da.
Det betyder også, at åbningen af udstillingen torsdag 14. januar er udsat.
Når det er muligt, melder vi nye datoer ud.

De bedste hilsner fra bestyrelsen

Månedsnyt februar 2021

Kære medlemmer

Hermed lidt nyheder fra Frederiksværk Kunstforening.

Vi håber I alle har det godt og klarer jer igennem Coronaen og vinterkulden.

Desværre kan vi endnu ikke sige, hvornår vi kan åbne Ågalleriet og værkstedet igen.

Lige nu skulle vi have haft udstillingen med kunstforeningens indkøbte værker, generalforsamling med udlån / udlodning af kunstværker, men det må vi udsætte. Lige nu ved vi ikke, hvordan vi griber det an, når den tid kommer, hvor vi kan åbne. Til alle jer der har lånt kunstværker: I må nyde dem på jeres vægge lidt endnu.

Vi glæder os til at vise spændende udstillinger og kulturcafeer senere på året. Vi har også den udsatte udstilling med Finn Narp, som vi skal have passet ind.

Vi håber I stadig vil støtte Frederiksværk Kunstforening med indbetaling af kontingent til foreningen for 2021.

220,-kr. enkelt medlem – 325,-kr. for par. Indbetales på konto i Handelsbanken 6301 1591452

Husk at skrive jeres medlemsnr. på indbetalingen

Husk også, at jeres medlemskab er med til at støtte kunst og kultur i Halsnæs.

Vinterhilsner fra Bestyrelsen

Bestyrelsen konstituerede sig for 2020:
Formand: Annette Aare
Kasserer: Bjarne Møldrup
Sekretær: Lita Rosing-Schow
Næstformand: Susanne Rønkilde
Best.medlem: Birgit Buch-Jepsen
Best.medlem: Kim Meyer Andersen
Best.medlem: Jenny Bonne
To suppleanter: Helen Nielsen og Anni Andersen

Det nyeste, der sker I foreningen, i Ågalleriet og i værkstedet!  Du kan læse mere udførligt om begivenhederne i vores medlemsblad "Medlemsnyt" og under de forskellige punkter i menuen t.v

ALLE INDBETALINGER til kunstforeningen sker til foreningens konto: 6301 1591452.
HUSK at anføre medlemsnummer, navn og hvad det er, der betales.
(medlemsnummer først)

.