Ulla Bille er nok bedst kendt som portrætmaler. Ulla Bille har portrætteret et utal af kendte og ukendte personer, mange borgmestre er blevet portrætteret, kan nævne Borgmester Erik Nielsen, Rødovre Rådhus, Sundhedsborgmester Inger Marie Bruun-Vierø,København's Rådhus.
Desuden har hun portrætter af blandt andet tidligere landstræner Sepp Piontek, rektor for Herlufsholm kostskole Klaus Eusebius Jakobsen, skuespiller Jesper Klein 2011, Tv-vært Clement Kjersgaard.
Ulla Bille er medlem af BKF ,Billedkunstnernes  Forbund, KKS ,Kvindelige Kunstneres Samfund.
Ulla Bille er uddannet på Aarhus Kunstakademi , ud over portrætmaler er hun også særdeles velanskrevet landskabsmaler. Især Færøerne har givet inspiration, men også dansk natur med valmuer, høns og køer har fundet plads på lærrederne .
Ulla Bille
Ulla Bille og Malene Bjelke 4–26 /8